A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

máj

4

DXN Prezentáció

2011.05.04 - szerda

Tekintse meg 45 perces termék és üzleti bemutatónkat a hálózat vezetőjének tolmácsolásában!

Élvezeti cikkek MLM-ben vagy MLM élvezettel? Itt mindkettőt megtalálja! 

 

IGEN ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG CSATLAKOZNI AKAROK!

febr

5

Drága lenne a DXN kávé?

Szerintem nem, inkább így fogalmazhatnék!

Idáig nem adtam ki ennyi pénzt a kávéra! De még ez sem igaz, ha jól átgondolom és összeadom az automatákba dobott pénzeket!


„Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffein tartalom és a savas tulajdonság a probléma illetve, hogy magas a vérnyomásuk és ezért vannak eltiltva tőle. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét, és csökkenti, beállítja a vérnyomást. Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új kávéfajta, amellett, hogy valóban kávé íze van, mentes a koffein negatív hatásaitól. Lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást.

 

DXN ganoderma kávé kereskedelmi forgalomban lévő természetes brazil kávé. Egészségügyi hatását a hozzáadott ganoderma gombakivonatnak köszönheti.”

 

Olyan jó magyaros gondolkodás miatt, azonban mindig vannak, akik tudják a tutit, és mindenről meg van a maguk véleménye. Előttük nincs különbség! Számukra mindegy, hogy egy szörp csak gyümölcs ízű szintetikus lötty vagy valódi gyümölcsszörp! Csak olcsó legyen! Számukra megfelel a gyümölcsszörp gyümölcs nélkül, a csokoládé kakaó nélkül, a vitamintabletta vitamin nélkül!

De sorolhatnám az ízfokozókon, szintetikus színezékeken és más adalék anyagokon felépülő élelmiszeripar termékcsodáit melyeknek összetétele és eredete gyakran kinyomozhatatlan!

NOS VALÓBAN VAN OLCSÓBB KÁVÉ A KINAI PIACON!

/ Ahogy van 60Ft os tábla csoki meg van 600Ft-os is ! /

 

Hogy mit tartalmaz azt nem tudni, de barna és rá van írva , hogy kávé ezért aztán sokan elhiszik, hogy valóban az! Aztán jön a gyomorégés, az émelygés, a rossz közérzet a rossz alvás, hogy más mellékhatásról ne is beszéljünk! DE NÉZZÜK A DXN KÁVÉKAT!

Mivel egy tasak legalább 2 adag elkészítéséhez elegendő , így törzsvásárlói áron 1 fekete kávé 65Ft a 3in1 kávék 85 Ft vásárolhatóak meg a webáruházban, ha az egyszeri 5000Ft regisztrációs díjat befizeti !

 

Természetesen azt tudnia kell, hogy az igazi élettani hatásokat és az érezhető különbséget csak akkor tudja megtapasztalni, ha abbahagyja a hagyományos savasító kávék fogyasztását és legalább egy teljes doboz ganodermakávét megiszik! Az esetek 90%-ban a tapasztalatok alapján a váltás tartós marad !

 

Hogy miért?

 

- A ganoderma megszünteti a koffein káros hatásait, s a magasabb minőségű arabica fajták /mint pld a DXN kávéi / koffeintartalma eleve alacsonyabb, mint a robustáé, így kisebb a veszélye a túladagolásnak!

 

- A koffeinnel ellentétben a ganodermakávé hatása nem hirtelen feldob és utána gyorsan elmúlik, s így     hamarosan újabb kávé után vágyik az ember , hanem hosszantartó frissességet biztosít, így gyakran -  2 -  3 kávét is kivált a fogyasztása!

 

-  A prémium íz világú kávék az egész család számára nagyszerű pillanatokat és kellemes együttlétet teremtenek egy-egy hidegebb téli estén de bármikor az év során is!

 

-  ganoderma kávé nem égeti a gyomrot, segít a reflux ellen is, mivel lúgosító hatású!

 

- A ganoderma tartalom segít a méregtelenítésben, a vérerek karbantartásában így a vérnyomás szabályozásában, nyugtató és alvást segítő hatású és segíti az emésztést !

 

Miért a legolcsóbb kávé a DXN kávé?

 

1. Elosztva - szorozva a 75-85Ft törzsvásárlói ár alapjában véve se luxus kiadás, többet dobunk be a legolcsóbb automatába is egy kis forró barna léért!

 

2. Ha ebből az árból levonjuk a kapszulányi ganoderma tartalom árát akkor máris 40-50Ft-nál tartunk!

 

3. Ha hozzáadjuk a megváltozott életminőséget, a fittebb ébrenlétet és a nyugodtabb alvást, a rendeződő vérnyomást, s az esetleges kevesebb betegállományt, munkából kiesést akkor már plusz érteket kaptunk!

 

4. Mivel a kávé hatása nem olyan mint a normál kávéé, hogy hirtelen feldob s utána hamar kívánja a másikat, hanem hosszantartó frissességet biztosít, így sokaknál a napi 5-6 kávé lecsökkent 3-4-re! Ez is spórolás megint!

 

5. Ha valaki pedig elkezdi ajánlani a termékeket másoknak és felépül egy kisebb fogyasztói csoport alatta, akkor pedig annyi jutalékot kaphat , hogy havi vásárlásai már ingyenesek lesznek, sőt ha jól dolgozik akkor sok pénzt is kereshet!

 

EZEK UTÁN FELTEHETJÜK MAGUNKNAK A KÉRDÉST: VAN OLCSÓBB MINT A DXN KÁVÉ?

 

 

 

 

 

 

febr

3

Miért pont MLM?

2011.02.03 - csütörtök

Miért pont MLM?


Sokakban felmerül a kérdés, hogy OK nagyon jó ez a termék de miért nem lehet ezt boltokban kapni, egyszerűen bemenni és megvenni, miért kell hozzá regisztrálni, vagy mi ez a szponzor dolog, miért kell valakihez csatlakozni, valakihez kötni a vásárlást?


Ahhoz, hogy ezt megértsük vizsgáljuk meg ezt a gyártó cég és a vásárló szempontjából is!


Miért jó ez a cégnek?

Általában szinte minden MLM-ben forgalmazott termék az átlagnál kiválóbb minőségű, tiszta, természetes. környezetkímélő és takarékos illetve hatékony, rengeteg kutatás előzi meg piacra dobásukat! Emiatt természetesen az áruk is inkább a prémium kategóriába tartozik és ha arra még rárakodna a sikeres forgalmazáshoz szükséges reklám, marketing költség, a drága bemutató termek , a felbérelt sztárok rezsije, az importőr, nagyker, kisker árrés stb akkor olyan drága lenne, hogy az emberek nem tudnák megvenni bármennyire is érzik hogy ez valami nagyon jó dolog!


Ezért találták ki a termék és a fogyasztó közötti út lerövidítésére és a felesleges költségrárakodások csökkentésére a hálózati értékesítés, multi level marketing csúnya nevén az MLM értékesítési formát.


* Mi is ennek a lényege? *

A cég nem bízza a véletlenre a vásárlást, nem rakja ki a viszonylag drágább, prémium minőségű termékeit üzletek polcaira  tudva, hogy az emberek információ hiányában automatikusan az olcsó termékeket keresik és nem nyit saját márkaboltokat, hogy ott drága rezsi mellett próbálja az embereket becsalogatni és vásárlásra rávenni! 

Ehelyett a cég előállítja a kiváló minőségű termékeket, kiépíti az infrastruktúrát a termékek fogyasztókhoz való eljutatására és olyan embereket keres akik ezt a láncszemet alkotják, vagyis akik odavezetik az embereket a céghez és bemutatják nekik a lehetőséget, hogy hol vehetik meg azt a bizonyos terméket! Ezek az emberek nem házaló ügynökök akik árulják a termékeket, nincs raktárkészletük, hanem csak egy dolguk van fel hívni a figyelmet a cég termékeire valamilyen lehetőleg korrekt és sikeres formában! A többi pedig már a cég dolga vagyis ha már megvan a kapcsolat , beregisztrált a vevő akkor a cég számlázza ki a termékeket, a cég oldja meg a házhoz szállítást, ő vállalja a garanciát és ő tartja mindezt számon, értékelve és jegyezve, hogy az a bizonyos vevő kinek a segítségével talált a cégre és lett vásárló! A reklámokra és egyéb előbb felsorolt kiadásokra költhető pénzt pedig inkább szétosztja ezeknek a szorgalmas embereknek munkájuk arányában! S mivel ezek az emberek nem csak vevőket hoznak, hanem más olyan embereket is akik pénzt szeretnének keresni ilyen tevékenységgel ezért a cég ezt azzal honorálja, hogy azok után is fizet jutalékot akik úgy nevezett mélységben vásárolnak, hisz végső soron ők is valamilyen szinten de a legfelső szponzornak köszönhetik, hogy megismerkedhettek a céggel, a termékkel és az üzleti lehetőséggel!


Tulajdonképpen az emberek szempontjából is hasonló a dolog.


Mi az előnye az MLM - nek a fogyasztó szempontjából? 


A fogyasztó szempontjából mindenkép előny, hogy így olcsóbban juthat a termékekhez  természetesen itt figyelembe kell venni az ár-érték arányt és általában bővebb tájékoztatást útmutatást kap, mintha csak egy boltban levenné a polcról a megfelelőnek vélt terméket! Az igazi haszon azonban azoknál csapódik le akik megértik a rendszer lényegét, és elkezdenek maguk köré fogyasztókat, hasonló gondolkodású embereket gyűjteni, és az így felépülő fogyasztói hálózat után elkezdenek jutalékot gyűjteni és kapni. Ez a belefektetett munkától függően akár pár év alatt havi milliós nagyságra is nőhet , ahogy a gyakorlat igazolja, ez nem fikció!


Miért is gondoljuk úgy, hogy az MLM a legigazságosabb és legnagyszerűbb pénzkereseti lehetőség, passzív jövedelem forrás amit bárki kortól, nemtől , végzettségtől függetlenül meg tud csinálni bárhol és körülményektől függetlenül!


1. Általában, hagyományos vállalkozásokhoz képest elhanyagolható összeggel el lehet kezdeni, nincs veszteni való, a befektetés rizikó faktora minimális!


2. Az MLM a legjobb másodállásként, munka mellett elkezdhető munkalehetőség! Nem kell abbahagyni a főállást, a jelenlegi pénzkereseti lehetőségünket!


3. Nincs ranglétra, főnök kötelező munkarend, és tempó nincs fix fizetés! Bármikor megelőzheted jutalékod és üzleti szinted mértékében a felsővonalad, szponzoraidat és ennek ők még örülnek is! Egyetlen főnök van saját magad  talán ez a legnagyobb hátrány  mivel az emberek 80%-a a kisebb ellenállás irányában halad, vagyis nehezen lép ki a kényelmi zónájából!


4. Az MLM lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában pénzt keres, mivel a munkatársaid a világ bármely pontján, bármely időzónában lehetnek!


5. Az MLM sokkalta többet adhat az embernek mint a pénz! Értékes emberi kapcsolatokat, személyiség fejlődést, magas fokú üzleti és pénzügyi képzettséget stb!


6. Egyedül az MLM adhatja meg, hogy akár 5 év után nyugdíjba menj és semmit se csinálj de mégis jön a pénz! Örökölhető passzív jövedelemforrást biztosít!

Ha úgy gondolod, hogy már elég információt gyűjtöttél és regisztrálni akarsz akkor itt a link ahol ezt gyorsan és egyszerűen megteheted!Miért pont a DXN?Bár az ember úgy gondolná már nem lehet újat kitalálni, mégis nap mint nap jelenik meg valami új cég MLM formában. Ez nem is gond hisz ez is azt mutatja, hogy ez a legkorszerűbb értékesítési forma! 

DE ha szilárd alapokra akarunk építkezni, akkor fontos , hogy milyen céget választunk!1. A DXN 16 éve van a piacon és ezalatt az idő alatt folyamatosan növekedéstmutatott, fent van a tőzsdén így gazdasági mutatói ellenőrizhetőek! Malaysia és az ázsiai térség vezető MLM cége de világviszonylatban is a jelentös 40.helyen tartják számon!

http://pluszpenzforras.info/top100.pdf   Egy föld egy piac elve szerint több mint 40 országban van jelen és több mint 100 országba van kiszállítás! Stabil anyagi háttere van amit az MLM részen kívül komoly nagy építőipari beruházások, idegenforgalmi szálláshelyek, városrészek, utazási iroda és még más ipari vállalkozások biztosítanak! Minősítése alapján tudhatjuk, hogy nincsenek hitelei, és nem tartozik senkinek, a jutalékokat pedig mindig megbízhatóan kifizeti!


2. A DXN marketing terve lassabb, de stabil üzleti modell! A termék vonzerejére építő fogyasztói hálózatként terjed és növekszik, és nem többszázezer forintos beléptető csomagok illetve ehhez kapcsolódó erős de költséges motivációs képzésekre épül! Talán itt legkönnyebben elérhetőek a különböző üzleti szintek, nincsen nullázódás, szintvisszaesés, embervesztés! Mindenki a saját tempójában halad, nincsenek beépített kényszerek, határidők kötelező vásárlás, hó végi stressz, eladatlan árukészletek a kamrában!3. A DXN termékei egyedülállóak nem kívánnak meggyőzéstSok cégnek ahhoz hogy drága készítményeit el tudja adni, különleges marketinget kell folytatnia melynek célja meggyőzni a vevő jelöltet arról, hogy ő beteg és feltétlenül fel kell vennie a kiadásai közé a cég csodatablettáit, készítményeit! A DXN - nek nincs szüksége NASA tanúsítványra, Nobel díjasnak mondott mérőkészülékre, különleges elméletekre stb. hogy bebizonyítsa termékei fontosságát! A DXN kávéi nem új kiadást jelentenek a családnak, hanem a már meglévő kiadásainkat csoportosítjuk át a DXN-hez! Nem kell lyukat dumálni az emberekbe, hogy erre szükségük van, hisz a legtöbb ember kávézik és szereti a finomságokat! Míg a vitaminjait a legtöbb ember elfelejti bevenni reggelente, s ha le kell faragni a kiadást, először azoktól válik meg, addig a kávéját senki se felejti el meginni, sőt sokan egyenesen kávéfüggőké válnak!

A DXN népszerű és megfizethető termékeinek köszönhetően jelen van olyan piacokon is ahol más MLM cégek nem is próbálkoznak a szegénységre hivatkozva pld: Mongólia, Pakisztán India!4. A DXN már világszerte bizonyítottezért több mint 5 millió regisztrált tagja van ami ennél is több fogyasztót takar! Az európai piacra viszont csak most jön be és az itt élő 760 millió emberből akiknek 80%-a kávézik, várhatóan szintén nagy igénye lesz erre a méltán népszerű termékre! A kérdés csak az, hogy kik fognak ennek a nagy európai hálózatnak a csúcsán lenni és a legtöbb hasznot belőle eltenni?


5. A DXN magyarországi vezetése, a világon egyedüli professzionális online webes támogatást ad üzletépítőinek, mellyel munkájukat jelentősen megkönnyíti, támogatja! A korszerű online eszközökkel az offline tevékenység jelentősen könnyebbé válik!

Ha működő dinamikusan fejlődő MLM hálózatot keresel , akkor köztünk a helyed!


Csatlakozz most!

 

febr

1

Passzív jövedelem forrás!

2011.02.01 - kedd

Szeretettel meghívlak a DXN International online prezentációjára.

A prezentációs oldalon kényelmesen tájékozódhatsz az alábbi témákban:

A háttér: DXN International (4 perc)
Ganoderma, a gyógynövények királya (4 perc)
A DXN termékei (12 perc)
Üzleti lehetőség (8 perc)
Online hálózatépítés a DXN üzletben (5 perc)

Kattints rá vagy másold be web-böngésződbe az alábbi linket:
http://www.dxneurope.eu/prezentacio/54092a748db00bb72c34164887b3e8e4

Ha megnézted, várom jelentkezésed!

 

Mi is az a passzív jövedelem?

Ez annak a jogdíjszerű jövedelemnek a modern elnevezése, amelyet akkor is megkap az ember, ha éppen nincs jelen a munkahelyén. A helyzet az, hogy nem mindegyik jövedelemfajta képződik azonos módon. Vannak jövedelmek, amelyek aktív, vagy lineáris, és vannak úgynevezett passzív, vagy jogdíjszerű jövedelmek. 
A következő egyszerű kérdést megválaszolva könnyen el lehet dönteni, hogy melyikről is van szó:
A jól elvégzett egy órás munkájáért cserébe hányszor kap fizetést az ember?

Ha a válaszunk "csak egyszer", akkor a jövedelmünk AKTÍV.

A havidíjas fizetésben részesülők valamennyien ebbe a csoportba tartoznak. A tevékenységükért cserébe csak egy alkalommal kapnak juttatást. Ha nem dolgoznak, nem kapnak fizetést sem... Másként mondva, ezt a jövedelmet akkor kapja meg az ember, ha a végzett tevékenysége igényli a személyes közreműködését, és gyakorlatilag elveszi az idejét. Ez a ma ismert legalacsonyabb hatékonyságú jövedelemszerzési mód.

A PASSZÍV - jogdíjszerű - jövedelem esetében, keményen kell dolgozni egy alkalommal, és azt követően folyamatosan kapja már az ember a jövedelmet hónapokon, akár éveken keresztül is. Ugyanazért a munkáért többször is megjutalmazzák.
Ugye milyen remek dolog lenne, minden óra jól végzett munkáért cserébe, akár több száz alkalommal is fizetést kapni? A passzív jövedelem egyáltalán nem munka nélkül szerzett jövedelmet jelent, hanem MÁS TÍPUSÚ munkát igényel. Abban az esetben, ha alkalmazottként, vagy ön alkalmazottként (egyéni vállalkozó) dolgozunk, a munkánkért cserébe azonnal várjuk a fizetséget. 

Ugyanakkor cég tulajdonosként először létre kell hoznom egy vállalkozást, ami nélkülem is működik, és ezt követően folyamatosan jövedelmet termel nekem. Ha valaki befektetőként szeretne magának passzív jövedelmet teremteni, akkor neki először is tőkére kell szert tennie, majd pedig egy jó befektetési lehetőséget érdemes megtalálnia. Úgy a cégtulajdonos, mint a befektető azon dolgoznak, hogy holnap már ne kelljen dolgozniuk. Napjainkban azok számítanak valóban gazdagnak, akiknek nemcsak sok pénzük van, hanem idejük is jut arra, hogy gondtalanul élvezzék az anyagi javaikat. Úgy teremtették elő a jövedelmüket, hogy közben időt is termeltek saját maguk számára.
Ha a passzív jövedelemszerzés "szemüvegén" keresztül vizsgáljuk meg a körülöttünk élő embereket, kiderül, hogy többen közöttük valójában nem is annyira gazdagok, mint hinnénk. Például a magánrendelővel rendelkező orvosok, vagy saját irodájukban dolgozó ügyvédek nem rendelkeznek jogdíjtermelő jövedelemforrással. Az ő jövedelmük behatárolt. Csak meghatározott számú ügyfelet képesek kiszolgálni, és minden egyes alkalommal jelen kell lenniük az ügyfeleik fogadásánál. Ez jelenti a lineáris, aktív jövedelemszerzést.

Ugyanez a megállapítás vonatkozik a kereskedőktől kezdve, a fogorvosokon keresztül, egészen a pénzügyi tanácsadókig. Legtöbbjüknek nem adatik meg az a lehetőség, hogy élvezhessék a jogdíjszerű passzív jövedelemszerzés előnyeit. Ők az emberek szemében gazdagnak tűnhetnek, de valójában éppen úgy benne vannak a "mókuskerékben", mint oly sokan mások.

Ahhoz , hogy megértsük az MLM passzív jövedelem lényegét és , hogy mi is a munka az MLM-ben elõször vegyünk egy elgondolkoztató tényt szemünk elé:

- Miért van az , hogy a világ összvagyonának 99%-át az emberiség 1% -a birtokolja, vagy fordítva miért van az hogy a népesség 99%-a az összes vagyonnak csak 1%-át birtokolja? 

Miért van egy ilyen szűk gazdag réteg és egy ilyen óriási közép sőt csúnya szó de alsó réteg, a létminimumon tengödõ emberek seregei?
És kik ezek a gazdag emberek? Ha szemügyre vesszük látni fogjuk, hogy nem is a még létezõ királyok, hercegek stb. vezetik a listát, vagyis azok akiknek ez adatott, mert beleszülettek, hanem olyan emberek akik élet története sokszor ugyanonnan indult mint a 99%-é, vagyis a semmiből , egy garázsból, egy kis lakásból stb. 
Mitől lettek õk gazdagok és miért nem sikerül ez a másik 99%-nak.

Mi lehet ez valami konspiráció, valami összeesküvés, valami mágikus tulajdonság ami nekik adatott? Vagy csupán szerencse kérdése a gazdagság?
Ha megnézzük erre mi Bill Gates válasza elgondolkodhatunk rajta:

Bill Gates egyszer arra kérdésre:
"Hogyan vált a világ leggazdagabb emberévé ?" - a következőket válaszolta:
- Először is - a megfelelő időben a megfelelő helyen voltam.
- Másodszor - megláttam egy jövőképet.
- Harmadszor - ez a legfontosabb -, elkezdtem cselekedni.


Nos, most elgondolkodhatsz azon, hogy igazán jó helyen vagy-e?
Megalkothatod a saját - izgalmas, lelkesítő és minden energiád bedobására serkentő jövőképedet.Ha van „szaglásod „ a jó üzletekre akkor megérzed nem csak a kávé illatát , hanem egy Európa felé most induló, de egyébként már 4 kontinensen több millió disztribútorral dolgozó cégben rejlő üzleti potenciált, jövedelemszerzési lehetőséget.

Hogy mi lenne a dolgod ? 
A letöltések menűnél letöltheted a marketingtervet amiből látni fogod a cég milyen bőkezűen jutalmazza a hálózatépítőit! Mert erről van itt szó. 
Épitkezünk. Hogyan?
Hát megkeressük azokat az embereket akik szeretnének egészségeseb és gazdagabb életet élni, esetleg a saját maguk fönöke lenni! De ha szeretik a munkájukat az se baj, pénzt azért még kereshetnek mással is! 
Ha valaki hajlandó a családi költségvetéséből az eddig is kávéra, kakaóra, teára, szappanra, túsfürdőre, samponra és vitaminokra költött pénzből kb 18-23000 Ft -ot átcsoportosítani havonta és azt saját DXN hálózatából megvásárolni, és talál 3 embert havonta aki ugyanezt megteszi, és mindez másolodik őnáluk is és azok alatt is..... akkor a 6.hónapra már 1000 fő fölött lesz a fogyasztói száma és a jutaléka átlépi az első 1 millió forintot! 
Tud ennél jobb üzletet? Teljesen mindegy milyen sebeséggel épited az üzleted , ha 2 év után kapsz ennyit gondolom annak is örülni fogsz! ÉN IGEN!
Kiváncsi vagy akkor gyere el a rendezvényeinkre vagy kérj tölem belépőt a hétfő esti internetes webkonferenciára és akkor ott mindent meghallgathatsz anélkül, hogy elhagynád az otthonod! Amelyik kényelmesebb azt válaszd, de mindenkép találkozzunk személyesen is! Várom hívásod! Addig is iratkozz fel hírlevelünkre amiben sok hasznot információhoz juthatsz!